Beba – Šta znači sanjati bebu?

Snovi o bebama su rijetko kad negativni. Oni u većini slučajeva simbolizuju sreću, nadu, neiskvarenost, iskrenost i duhovnu čistoću.

Sanjati san u kome se beba smije

Ukoliko ste sanjali san u kome se beba smije, to obično simboliše sreću u ljubavnoj vezi. Što se tiče ljubavnog plana, vi i vaš partner se osjećate kao da ste na sedmom nebu. Moguće je da ćete otići skupa na neko daleko egzotično romantično putovanje. Ovakvi snovi su jako pozitivni i često su ispunjeni srećom i toplinom.

Sanjati da beba priča

Snovi u kojima sanjate bebu da priča označavaju veliku promjenu u vašem životu. Postoji mogućnost da ćete se odseliti u veće i naprednije okruženje. Ne brinete o novom početku jer ste veoma snalažljiva i komunikativna osoba koja ne zna za granice.

Ovakvi snovi često bude skriveni potencijal u osobama koje ih sanjaju.

Sanjati da beba pleše

Sanjati da beba pleše predstavlja odvikavanje od loših navika i manira. Svjesni ste da ste vi leglo loših navika i da je to baš teško iskorijeniti u vašem slučaju ali za sve postoji prilika i šansa. U međuvremenu sebi stvarate i komplekse koji vas unazađuju u svakom pogledu. Često razmišljate o svojim manama dok vam vaše vrline lako mogu pomoći da se ih se riješite.

Sanjati da držite bebu u svom naručju

Snovi u kojima vi držite bebu u svom naručju, vam poručuju da ste dostigli velik nivo zrelosti i da ste spremni na još ozbiljnije i odgovornije poduhvate. Već dugo sa vašim partnerom razmišljate o bebi, a ovakvi snovi mogu biti samo dokaz da ste na pravom putu i da ste spremni za tako nešto.

Snovi o napuštenoj bebi

Ovakvi snovi o napuštenoj bebi znače da nosite jako teško breme u srcu i da vam je potreban neko sa kim biste mogli popričati i izbaciti to sve iz sebe. Vaš partner je najbolji primjer za takvu osobu. Ukoliko niste u vezi to onda može biti brat ili sestra. Ne držite probleme u sebi jer ćete na kraju „eksplodirati“. Samim tim što ostavljate te probleme po strani i ni sa kim ih ne dijelite, hranite jednu neman u sebi koja lako može da ispliva na površinu.

Sanjati da uspavljujete bebu

Sanjati da uspavljujete bebu znači da ste spremni na nove izazove koje vam život donosi. Ništa vam ne može stati na put kojim ste naumili da idete. Prepuni ste ideja, doživljaja i avanturističkog duha što vam život čini jako zanimljivim. Adrenalinski sportovi su izmišljeni za osobe poput vas.

Sanjati da kupate bebu

Ukoliko sanjate da kupate bebu to znači da izlazite iz teškog i turbulentnog perioda života. Pobijedili ste mnoge poteškoće i probleme zbog kojih ste zaslužili dugačak odmor. Dajte sebi oduška i resetujte mozak. Novi izazovi su pred vama, a vi ih planirate osvajati bistre i odmorne glave.

Sanjati da hranite bebu

Ako sanjate da hranite bebu, to znači da želite promjenu u privatnom životu. Možda je vrijeme da prekinete vezu sa partnerom zbog prevelike monotonije ili je sve jednostavno postala navika, možda je vrijeme da promijenite automobil i da se počastite novijom i boljom „mašinom“, ili da se otisnete na nekakvo putovanje u daleke zemlje, na drugom kraju svijeta.

Sanjati da neko drugi hrani bebu

Ukoliko sanjate da neko drugi hrani bebu, to znači da ste počeli gajiti simpatije prema kolegi ili koleginici sa posla. Između vas sijevaju iskre već dugi niz vremena i toga su svjesne i ostale kolege sa posla. Pitanje je samo ko će prvi od vas dvoje da napravi početni i najhrabriji korak.

Ovakvi snovi pretežno daju do znanja da ste upoznali osobu koja vas ispunjava na mnoge načine i koja je iskrena prema vama što i jeste jedna od bitnijih vrlina uopšte.

Sanjati mrtvu bebu

Ako sanjate mrtvu bebu, to znači da ne vidite izlaz iz svojih problema. To ćete riješiti tako što ćete početi pozitivnije razmišljati o svakom od njih. Nije svaki problem kraj svijeta. Skupićete snage i krenućete u borbu protiv njih sa osmijehom na licu. Poslije prvog uspješnog rješavanja problema osjetićete porast samopouzdanja i olakšanje koje će vam pomoći u budućim bitkama.

Sanjati da beba plače

Snovi u kojima sanjate da beba plače to znači da vam je prijeko potreban hobi u životu. Nije život samo kuća, posao. Postoje razni oblici zabave koji vam mogu okrenuti život naopačke, u dobrom smislu. Možda bi trebali da pokušate sa sportom. Naučite igrati fudbal, košarku, tenis. Možete da pokušate i sa umjetnošću. Naučite da svirate gitaru, klavir, violinu, bubnjeve. Svaka nova promjena i svaki novi uzbudljiv doživljaj će vas usrećiti i trgnuti iz monotonije u koju vas je vaša lijenost uvukla.

Sanjati da čuvate bebu

Ukoliko sanjate da vi čuvate bebu, to znači da se ne želite promijeniti ni u kom pogledu. Iako to vaš partner zahtjeva od vas, vi to ne želite jer ste zadovoljni sa sobom ovakvim kakvi jeste. Možda vam to neće donijeti dobro u vezi, možda ćete ju okončati zbog tog ali vi ste sebi najvažniji i najbitniji. Svjesni ste da su partnerovi zahtjevi pogrešni i sebični i zbog tog ste postavili čvrst stav o svemu tome.

Sanjati da ste dobili bebu

Ako sanjate da ste dobili bebu, to znači da će vas obradovati mali znak pažnje od strane voljene osobe. Zadesiće vas u čudu jer će to biti neka vrsta iznenađenja za koju niste bili spremni. U svakom slučaju, preplaviće vas i ispuniti pozitivan i topao osjećaj. Naučićete da volite i brinete još više nego prije.

Sanjati da je neko drugi dobio bebu

Ako sanjate da je neko drugi dobio bebu, to znači da ste postali jako ljubomorni na neku osobu koja vam je jako draga. Ta ljubomora vam je postala jako teška za prikriti pa ste počeli da izbjegavate tu osobu. Ne vjerujete da ćete imati još dugo snage da nastavite sa tim. Možda vam je bolje da se suočite sa tim problemom oči u oči.

Sanjati da više beba

Snovi u kojima se nalazi više beba, simbolizuju nove poslovne prilike kojima još niste dorasli. To može biti i novi projekat na poslu, nešto inovativno na vašem poslovnom tržištu čemu još niste dorasli. Plašite se da ćete ispasti iz kruga konkurencije i da će vas to koštati mnogo novca i živaca ali i rejtinga.

Sanjati bebe blizance

Ukoliko sanjate bebe blizance to znači da ćete nekog usrećiti sa jako dobrim vijestima. Njihova reakcija će vas ispuniti srećom i oduševljenjem. Bićete ponosni na sebe jer ste usrećili nekog do koga vam je zaista stalo. To može biti vaš partner, brat, sestra, otac, majka, prijatelj i slično. Ko god bio, vi ste dokazali da ste jedna jako brižna i dobrodušna osoba od povjerenja.

Sanjati tamnoputu bebu

Ako sanjate tamnoputu bebu to upozorava na moguće povrjede od kojih će vam oporavak biti jako dug. Pripazite se na poslu i budite jako oprezni.

Jako ste pažljiva osoba ali se i najboljima desi propust. Možda bi trebali smanjiti svakodnevne aktivnost da biste umanjili rizik od povrjeda. Dopustite sebi malo odmora i uživanja uz kaficu i neku dobru knjigu.

Sanjati bebu u automobilu

Ukoliko sanjate bebu u automobilu, to znači da vam u životu nedostaje nježnosti i pažnje. Ne možete više da se borite protiv samoće ali ne znate kako da učinite slijedeći korak ka rješavanju tog problema. Utjehu pronalazite u najboljem prijatelju ili prijateljici koja vam iskusnim savjetima pomaže da ga prevaziđete.

Za mnoge osobe najgore je biti sam. Mnoge ne znaju kako da se uklope u društvo ili okolinu. One su često predmet sprdnje i ismijavanja što može dovesti do jako ozbiljnih psihičkih posljedica.

Sanjati bebu u dječijim kolicima

Sanjati bebu u dječijim kolicima označava ostvarenje neke vaše želje ili ambicije. Dosta dugo ste odolijevali raznim iskušenjima koja su vas vodili i naprijed, a i u nazad. Konačno ste isplivali na površinu i jako ste ponosni na sebe zbog tog. Trud vam se isplatio i zbog tog ćete biti nagrađeni.

Sanjati bebu i psa

Ukoliko sanjate bebu i psa, to znači da ste jako srećni sa svojom porodicom i ne biste ih mijenjali ni za šta na ovom svijetu. Vi ste jako srećan i zadovoljan krug ljudi koji jedni drugima pomažete u bilo kakvoj situaciji i u bilo koje vrijeme. Imate mnogo ljubomornih poznanika koji bi htjeli da vam naruše mir koji ste godinama gradili. Ali dok god se osjećate kao jedno sa svojim najmilijima, nemate o čemu da brinete. Više o snovima o psima pročitajte ovdje.

Snovi o debeloj bebi

Ukoliko sanjate debelu bebu, očekujte veći novčani gubitak. To može biti popravak automobila, plaćanje saobraćajne kazne, popravak kućanskog aparata i slično. Ne izlažite se prevelikom stresu zbog toga jer je sve to prolazno. Pokušajte pronaći mir u razgovoru sa drugom osobom.

Snovi o mršavoj bebi

Ako sanjate snove o mršavoj bebi, to znači da previše radite. Vaš trenutni posao vas iscrpljuje do krajnjih granica. Vaš posao vam plaća račune, stanarinu, hranu ali ste zbog tog izgubili kontakt sa osobama koje ste viđali svakodnevno i sa kojima ste bili jako bliski. Vrijeme je da promijenite posao ili da nađete način da se bolje organizujete kako bi ste održali koliko toliko vaš socijalni život.