Bivši momak – Šta znači sanjati bivšeg momka

Ljubav je poznata po tome da često zaslijepi one ludo zaljubljene, što i jeste učestao razlog iznenadnih prekida, vječnih svađa pa i fizičkog konflikta. Jeste li ikada bili „zaljubljeni do ušiju“? Ako jeste, zar to nije jedan od onih neopisivih i najlijepših osjećaja što ste do sada doživjeli? Možda ste vi jedna od onih osoba koje ljubav i ne interesuje previše pa ste ipak to propustili? U obe situacije postoje plusevi i minusi, a jedan od njih jeste bivši momak.

Često nakon prekida veze dolazi do svađe između dvije osobe koje se mogu nositi tokom čitavog života, ali isto tako nije rijedak slučaj da oni ostanu prijatelji pa možda i najbolji. Snovi o bivšem momku su česti i donose veoma jaka značenja koje ćemo vam objasniti u nastavku ovog teksta.

Navešćemo vam nekoliko najčešćih i najvažnijih tumačenja snova o bivšem momku…

Sanjati bivšeg momka

Sanjati bivšeg momka to znači da ste se počeli uveliko razmišljati o događajima iz prošlosti. Moguće da vas prekid sa bivšim momkom i danas proganja obliku loših sjećanja i osjećanja. Takvih stvari se morate riješiti jer će vas samo sputavati u budućnosti.

Bol iz prošlosti je teško odagnati ali nije nemoguće. Shvatićete način s vremenom i osjetićete ogromno olakšanje.

Sanjati da vas bivši zove na telefon

Ako sanjate kako vas bivši momak zove na telefon to implicira na vašu konstantnu želju za pažnjom. Moguće da ste jedna od onih osoba koja voli da bude u centru pažnje gdje god da se nalazi. Prevelika pozornost na vas utiče veoma dobro i ispunjava vas neobičnom željom za ljudskim kontaktom i osjećanjima. Mentalitet kao što je vaš je veoma rijedak i u društvu ste posmatrani kao izuzetno interesantna i zabavna osoba kojoj svi trče u zagrljaj.

Vidjeti bivšeg momka u prolazu

Ukoliko sanjate da prolazite pokraj bivšeg momka, to znači da će vam se nepoznata osoba uplesti u ljubavnu vezu koju ste dugo gradili sa partnerom. Bićete na oprezu konstantno i moraćete porazgovarati sa partnerom o tome. Moguće je da vam on ili ona nešto krije mada to ne mora biti slučaj.

O nekim stvarima ćete morati povesti mnogo računa iako se to neće činiti lako. Bitno je da budete uporni i istrajni u svemu što radite.

Vidjeti bivšeg momka u automobilu

Snovi o bivšem momku u automobilu vam govore da vas očekuje nekoliko poslovnih putovanja u skorije vrijeme. Moguće je da vam je firma u velikom usponu pa joj je shodno tome potrebno više poslovnih partnerstava za čije sklapanje ćete biti odgovorni upravo vi. U ovakvim poslovnim poduhvatima nema mjesta šali i greškama zbog čega ćete morati biti veoma ozbiljni i inovativni.

Ljubiti se sa bivšim momkom

Sanjati kako se ljubite sa bivšim momkom označava kraj teškog socijalnog perioda. Najčešće simbolika ovakvog sna jeste upoznavanje nove osobe koja će vas nadahnuti na nešto o čemu niste mnogo razmišljali. Osjećate se srećnim jer ste pronašli svoju „odskočnu dasku“.

Nepovoljne prilike u budućnosti će vam otežati sklapanje novih prijateljstava sa ovim jedinim izuzetkom. Ta osoba krije neku veoma veliku tajnu.

Seksati se sa bivšim momkom

Seksati se sa bivšim momkom u snovima implicira na nečiju želju za seksom i romantikom prema vama. Ukoliko ste na poslu primjetili kolegu kako je promijenio ili promijenila ponašanje prema vama u smislu davanja komplimenata na vaš izgled i slično, pronašli ste „krivca. Također, možda će vas neko iznenaditi pozivom na večeru ili jednostavan izlazak na piće na kome će vam iznijeti svoje želje i osjećanja koja gaji prema vama.