Brod – Šta znači sanjati brod?

Brod je motiv koji simboliše uspjeh, iskrenost, prijateljstvo, zavist i slično.

Sanjati brod koji plovi rijekom

Kada u snu sanjate brod koji plovi rijekom, to znači da će vam se ispuniti jedna želja koju već duže vrijeme isčekujete.  Pripremite se za to iznenađenje jer vam prethodi jako zanimljiv period u životu.

Snovi o brodu imaju više značenja ali je ovaj striktno za ispunjenje želje i on još govori o tome da se skoro uvijek isplati čekati na nešto što vam je srcu milo i drago. Inače je ovaj san o brodu koji plovi rijekom jako rijedak i smatraju se velikim srećnicima one osobe koje ga sanjaju.

Sanjati brod koji plovi morem

Ako ste usnuli san o brodu koji plovi morem, onda znajte da će vam se u skorijoj budućnosti desiti nešto što će vam promijeniti pravac kojim koračate kroz život. U vama se budi ogromna znatiželja o neistraženom.

Pokušajte se odmoriti uz neku laganu melodiju ili knjigu. Izađite van, šetajte, radujte se novom danu, cvrkutu ptica, zvijezdama na nebu, plešite. Očekujte pitanje od nepoznate osobe na koje nećete odmah moći dati odgovor.

Sanjati brod koji plovi okeanom

Ukoliko ste sanjali brod koji plovi okeanom, to znači da je neko jako ljubomoran na vas. Možda je to zbog vašeg neprekidnog pričanja, dobrog izgleda, uspješne poslovne karijere, ili zbog toga što ste već u srećnoj vezi sa vašim partnerom.

Ne umarate se sa takvim osobama jer ste svjesni da je vaš život samo vaš i da ne treba zavirivati u tuđe. Opušteni ste i dalje. Tokom čitave godine očekujte povremene turbulencije u vašoj vezi sa partnerom.

San o brodu koji tone

Sanjati san o brodu koji tone je loš znak za vas. Iskreno se pitate kuda sve ovo vodi i ima li izlaz ka boljem. Osobe iz vašeg okruženja vas posmatraju kao niže biće i to vas izluđuje. Razmišljate o selidbi da započnete nov i uspješan život. To neće biti nimalo lak zadatak. Velike su šanse da ne uspijete i da se još više povrijedite.

Ovakvi snovi se manifestuju kod osoba koje se smatraju izgubljenim u ovom univerzumu. Ne vide šansu za novim početkom iako je tu. Smatra se da su ovakve osobe jako inteligentne i kreativne.

Sanjati brod koji leti

Ako sanjate brod koji leti, to znači da u vašem životu postoji osoba koja vam daje vjetar u leđa. Mislite da ste sami sebi dovoljni ali u suštini znate da vam je u tome svemu potreban partner s kojim ćete moći podijeliti sve što je dobro i loše. Oblikujete svoje ciljeve ka srećnijim i razonodnijim stvarima i pokušaćete da se više skoncentrišete na osobu koja vam to sve olakšava na bezbroj načina.

Snovi o nasukanim brodovima

Ako sanjate san o brodovima koji su se nasukali, to znači da je vama i vašoj porodici od velike važnosti da provodite više vremena zajedno. Pokušaćete pronaći mjesta u vašem veoma zaokupiranom  životu i za one najmilije koji vam znače sve na ovom svijetu.

Slušajte svoje srce jer ono zna najbolje.

San o napuštenom brodu na sred okeana

Ako ste sanjali san o napuštenom brodu koji se nalazi na sred nekog okeana, to znači da se vaša usamljenost uvećava iz trena u tren. Morate biti svjesni da sve što je potrebno u tom slučaju jeste da ispalite jednu signalnu raketu i neko će već da dođe i spasi vas.

Osobe koje sanjaju snove o napuštenom brodu na sred okeana su veoma povučene i nesigurne. Potrebno je samo da porazgovarate sa nekim o bilo čemu ili da otiđete na nekakvu avanturu i iznenadite sami sebe.

Sanjati ratni brod

Ako ste sanjali ratni brod, to znači da ste spremni za nove životne pobjede. Spremni ste i odlučni da pokorite sve izazove koji su vam se do sad činili jako daleko. Ovo je vaše vrijeme i shvatili ste da bez truda i muke nema rezultata. Osjećate se kao da vam je sve do mora ravno.

Kreativnost će vam se dobro pokazati u poslovnom polju. Zasluženo ćete dobijati pohvale sa svih strana.

Sanjati flotu ratnih brodova

Ukoliko ste sanjali čitavu flotu ratnih brodova, to znači da su pred vama izazovi koji će iz vas iscrpiti i zadnji atom snage. Ostaćete pribrani i svjesni svega oko vas. Raniji izazovi su vas učinili pažljivom, perceptivnom, moralnom i jako kreativnom osobom.

Neki od načina pomoću kojih možete pobijediti neke od izazova su:

  • tražiti pomoć od radnih kolega,
  • tražiti pomoć od rodbine i prijatelja,
  • razumjeti srž izazova (problema) i pronaći najlakši način da se isti riješi.

Ovakvi snovi o flotama borbenih brodova vas očeliče za daljnje izazove i samim tim sebi olakšavate put ka naprijed.

Sanjati brod u flaši

Ukoliko ste sanjali brod u flaši, to znači da se osjećate veoma zaštićeno. Izgradili ste oko sebe sopstveni kineski zid od vaših prijatelja, porodice, kolega sa posla, partnera. Mislite kako vam je život ispunjen do zadnjeg trena. Uvijek ima mjesta za krenuti naprijed.

Ne protivrječite iz inata osobama koje su uz vas stalno i koje vam omogućavaju da se osjećate zaštićeno i sigurno. Iskreni ste u ljubavi i iskren i odan ste prijatelj.

San o piratskom brodu

Ako ste sanjali san u kome se nalazi piratski brod, to znači da vam se u život uplelo više dušmana. Nepovjerljivo gledate u sve osobe oko sebe, pa čak i one najbliže. S vremenom ćete dobro razmisliti i uspjećete pronaći i izdvojiti iz života te svoje neprijatelje. Na kraju ćete naučiti kako da potopite taj piratski brod prije nego što vam se previše približi.

Sanjati parobrod

Ako sanjate parobrod, to znači da žalite za nečim iz prošlosti. Možda je to neuzvraćena ljubav, propušten koncert vašeg omiljenog benda, propuštena putovanja i slično. Shvatate da morate gledati u budućnost i ostaviti prošlost iza sebe. Želite progresivan život bez stajanja i tapkanja u mjestu.

Snovi u kojima sanjate parobrod su jako interesantni jer probude u osobi koja ih sanja nešto jako uzbudljivo i veoma čudno. Kao da se preko noći ta osoba pretvori u neko drugo, odlučnije, svjesnije biće.

Sanjati da se vozite na brodu od papira

Ako sanjate da se vozite na brodu od papira, to znači da vam posao visi o koncu, a samim tim i egzistencija. Vi ste svjesni da morate zarađivati novac ukoliko mislite jesti, obući se, platiti račune i slično. Hvataju vas psihičke krize. Potražite izlaz tako što ćete svesti vaša razmišljanja na minimum i skoncentrisati se samo na ona najbitnija.

Sanjati da ste kapetan broda koji tone

Ako sanjate da ste kapetan broda koji tone, to znači da vam se brak raspada. Već duže vrijeme između vas i vašeg partnera ne sijevaju iskre. Svijeća strasti toliko slabo plamti da je jedva primjetna oku. Imate osjećaj da vam nema pomoći, da ste dotakli dno, da je ovo kraj.

Jedno daleko romantično putovanje skoro pa zagarantovano probudi staru strast koja se sakrila duboko u tamne sjene ogorčenosti i dosade. Svaki romantičan gest će da prodrma kolijevku strasti koju ste vi sami izgradili. Upornost i istrajnost u ono što volite uvijek donosi pozitivne rezultate.

Sanjati bitku sa brodovima

Ukoliko sanjate bitku sa brodovima, iskoristite priliku da pitate osobu prema kojoj gajite nekakve romantične osjećaje za jedan izlazak sa vama, večeru, kafu i slično. Snovi o bitkama brodova predstavljaju unutrašnju borbu osjećaja neke osobe tj. toj osobi je često neprijatno da iznese svoja osjećanja prema nekoj drugoj osobi do koje joj je stalno.

Ovakvi snovi su jin i jang osjećaji.

San u kome ste vi kapetan broda

Ako sanjate san u kome ste vi kapetan broda, to najčešće znači da ste vi gospodar svojih odluka, da imate potpunu kontrolu nad svojim odlukama i da držite sve konce u rukama. U ovom slučaju ste vi krojač svoje sudbine. Samo vi i niko više. Vi ste osoba slobodnog duha, avanturista, neukrotiv tip koji ne zna za granice.

Ovi snovi predstavljaju vašu želju za dokazivanjem u društvu i prikupljanju pažnje koliko god je to moguće.

Sanjati brodove koji su ispunjeni uvelim cvijećem

Sanjati brodove koji su ispunjeni uvelim cvijećem znači da se polako rješavate nekih starih i pogrešnih navika kao što su:

  • konstantno kašnjenje na dogovorene sastanke
  • neispunjavanje datih obećanja
  • nevraćanje dugova u dogovorenom roku
  • varanje partnera

Shvatićete da ste umorni od svega gore navedenog i da ste spremni na promjenu koja će vam donijeti sam bolje u životu.

Sanjati brodove sa duhovima

Ako sanjate brodove sa duhovima ili kako ih još nazivaju „uklete brodove“, to znači da vam finansijski planovi i finansijske odgovornosti ne idu od ruke kako ste planirali tokom čitave godine.

Sloboda razmišljanja i kreativnost kojom raspolažete je na zavidnom nivou ali će ostati neiskorištena sve dok ne odlučite kojim putem ćete da krenete u životu. To je odluka koju ćete morati donijeti što prije ako želite da vidite svjetlo na kraju tunela.

Snovi o nestalim brodovima

Sanjati snove o nestalim brodovima znači da imate želju sastati se sa davno izgubljenim prijateljem/prijateljicom iz djetinjstva. Iako ne znate gdje se ta osoba danas nalazi na vašu sreću tu je internet i tu su društvene mreže. Danas je pronaći nekog mnogo lakše nego prije 30 godina.

Ovakvi snovi govore o nepreboljenoj ljubavi iz prošlosti.