Jabuka – Sanovnik o jabukama

Jabuke u snu predstavljaju mnoštvo zavrzlama i nasumičnih dešavanja. Dijele se na „dobre i loše snove“, a to su:

  1. Loši snovi:
  • ljubomora,
  • agresivnost,
  • ljubavna prevara,
  • posesivnost.
  1. Dobri snovi:
  • novčani dobitak,
  • period ogromne sreće,
  • materijalno bogatstvo,
  • nova prijateljstva ili ljubav.

Sanjati crvenu jabuku

Snovi u kojima sanjate crvenu jabuku često znače da ćete uskoro doživjeti nekakvo veoma interesantno iskustvo. Moguće da vam se sprema nekakvo iznenađenje od strane bliskih osoba, ili ste na dobrom putu da ostvarite nekakav svoj cilj koji će vas u daljnjem životnom putu definisati kao potpuno drugačiju i mnogo iskusniju osobu.

Obratite pažnju na signale koje vam šalje neko od kolega sa posla i pokušajte da ne brzate sa važnijim odlukama jer bi vam se mogle odbiti o glavu.

Sanjati zelenu jabuku

Ukoliko ste sanjali zelenu jabuku to znači da vaša ljubomora počinje da smeta nekoj veoma dragoj osobi. Pokušajte kontrolisati svoje ponašanje i misli, jer bi u suprotnom mogli izgubiti nekog do koga vam je stalo.

Pripremite se na jako turbulentan period u ljubavi. Sve vaše slutnje i ispadi bi se mogli pokazati kao istiniti. Skupite snage da ih dočekate sa „aperkatom“.

Kisela jabuka

Snovi o kiseloj jabuci ne predstavljaju ništa dobro. Slijedi vam period konstantnih svađa, nesuglasica, gubljenja novca i slično. Očekujte niz sramotnih situacija poslije kojih će vam biti potrebno jako dugo vremena za oporavak. Ne pokušavajte misliti o nekakvom čudu koje će vas izbaviti iz ovog ambisa.

Iako vam je sve krenulo niz brdo, ne dozvolite da vas to psihički obori do nule. Shvatite da kad dotaknete dno, jedini put koji vam preostaje jeste ka gore!

Slatka jabuka

Sanjati slatku jabuku znači da ćete primiti vijest od koje će vam zastati dah. Šokiraće vas ali u dobrom smislu. Možda će vam partner javiti da je trudna što će vam donijeti osjećaj euforije i ogromne sreće i samozadovoljstva. Možda će vam ipak neko od rodbine pokloniti nekakav jako skup poklon materijalnog tipa o kome ste do sad samo mogli sanjati.

Ovakvi snovi ukazuju na period neprestanih dobitaka što u ljubavnom tako i u materijalnom smislu.

Vidjeti trulu jabuku

Ovakvi snovi predstavljaju bolest, tugu ili sramotu koje će osoba koja ih sanja doživjeti u budućnosti. Besmisleno je očekivati ono najgore jer su ovakvi snovi nedefinisanog intenziteta. Vodite se pretpostavkom da ćete biti sposobni i spremni da prebrodite sve ono loše što vam budućnosti nosi.

Gledati nekog kako jede trulu jabuku

Ako u snu gledate nekog ko jede trulu jabuku to implicira na probleme i jako tešku finansijsku situaciju u kojoj se nalazi neka vama jako bliska i voljena osoba. Pokušajte se prisjetiti da li vam je neko od njih nekad ranije spominjao nekakav problem finansijske prirode ili vam se možda žali na nešto što mu ili joj se desilo skoro.

Sanjati stablo od jabuke

Ako u snu gledate u stablo od jabuke ili se nalazite ispod njega, to ukazuje da se ne smijete više voditi kroz život pomoću pretpostavki nego je potrebno da sa sigurnošću i detaljnom provjerenošću rješavate sve prepreke i nedaće koje se bacaju pred vas.

Vrijeme je da se „trgnete“ i počnete sa ostvarivanjima svojih ciljeva i potreba na najbezbjedniji mogući način.

Peći rakiju od jabuke

Snovi u kojima pečete rakiju simbolizuju istinitost u vezi neke sumnje koju držite u sebi duže vrijeme. Ako ste sumnjali u partnerovu vjernost lako je moguće da ste bili u pravu mada ne bi trebali brzati sa zaključcima. Ipak postoji vjerovatnoća da budete u krivu.

Također je moguće da već neko vrijeme sumnjate da vas neko od kolega „cinka“ šefovima iako niste još potpuno sigurni u identitet te osobe. Vrijeme će pokazati ko je u pitanju, a vi se do tada pritajite i ne privlačite previše pažnju na sebe.

Kupovati jabuke

U slučaju da sanjate ovakav san to znači da vam se sviđa način razmišljanja neke osobe sa kojom ste skoro razgovarali. Moguće da ste u šetnji ili u parku upoznali tu osobu sa kojom ste proveli jako kvalitetno i ugodno vrijeme razgovarajući o ozbiljnim temama. Možda ste čak imali tu sreću da upoznate osobu sa kojom vam je razgovor tekao veoma glatko i zanimljivo te ste možda počeli i osjećati nešto prema njemu ili njoj.