Krv – Šta znači sanjati krvave snove

Snovi o krvi su veoma česti. Mnogi koji ih sanjaju pomisle da je to loš znak što uopšte nije istina. Takvi snovi imaju svoju dobru, ali i lošu stranu. Mnogi kada pomisle na krv osjećaju nekakvu vrstu straha jer su te misli često povezane sa tjelesnim ozljedama, ubistvima, fizičkim maltretiranjima i slično, ali rijetko ko razmatra drugu stranu. Krv je dragocjena tečnost koja vas održava živima i to bi trebalo da bude srećna pomisao što će vam mnoga sljedeća tumačenja i pokazati.

Ukoliko ste u skorijoj prošlosti zadobili nekakvu tjelesnu povredu ili vam je curila krv uopšte, onda se ovakvi snovi ne tumače jer su posljedica tog događaja.

Sanjati svoju krv

Ako sanjate svoju krv to obično ukazuje na sreću zbog nekog predstojećeg događaja. Moguće je da se spremate za prvi spoj sa nekom osobom koju ste skoro upoznali ili ne možete da dočekate odlazak na koncert vašeg omiljenog benda.

Ako ste sigurni u svaku svoju donesenu odluku na poslu, pokušajte ipak u buduće napraviti sebi i rezervne planove. Nikad nemojte biti sto posto sigurni u tako nešto i shvatite da ništa nije uvijek onako kako se čini.

Vidjeti tuđu krv u snu

Ukoliko u snovima vidite tuđu krv to implicira da ćete biti u mogućnosti pomoći nekoj nepoznatoj osobi. Sticajem okolnosti ćete se naći u poziciji u kojoj će od vas zavisiti da li će ta osoba proći dobro ili ne. Moguće je da ćete na poslu vidjeti novog radnika kako do cilja dolazi nekim neprihvatljivim metodama koje se kose na firminim načelima. Pažljivo ćete proučiti šta je taj radnik konkretno učinio i shvatićete da je ipak ispravno postupio.

Sanjati krv u čaši

Krv u čaši u snovima simbolizuje vaš nekorektan odnos prema emotivnom partneru. Ako ste skloni ljubavnim prevarama ne bi bilo loše da stavite prst na čelo i duboko razmislite kakve posljedice to ostavlja na vašeg partnera. Trebali bi više da cijenite ljude koji vas vole. Jedna od najznačajnijih stvari u životu su upravo osobe kojima je veoma stalo do vas. Shodno tome, na vama je da odlučite šta vam je važnije.

Snovi o transfuziji krvi

Sanjati transfuziju krvi označava neku vrstu dobitka koja će vas ugodno iznenaditi. Moguće je da će vam roditelji ili neko od dragih osoba kupiti nešto o čemu već neko vrijeme sanjate, a koje niste mogli sebi priuštiti.

Ne uzimajte tuđu pomoć zdravo za gotovo i pokušavajte uzvratiti usluge istim intenzitetom. Ne dozvolite da upoznate jedan od najgorih osjećaja, a to je usamljenost.

Sanjati kap krvi

Sanjati kap krvi simboliše na porast vašeg ugleda u društvu. Moguće je da ćete pomoći nekom radnom kolegi da ispravi grešku na poslu zbog koje bi definitivno dobio otkaz ili ćete možda uzeti stvari u svoje ruke i riješiti nekakav problem u komšiluku koji se ticao svih vas, zbog čega će vam sve komšije biti jako zahvalne.

Ovakvi snovi o kapi krvi se smatraju kao veoma pozitivni i ugodni sa jako interesantnim ishodima.

Sanjati da vam curi krv iz nosa

Ovakvi snovi impliciraju na vašu preveliku brigu o nečemu. Moguće je da vam se približava ispitni rok, a i niste sigurni u vaše znanje. Prema tome, nemojte se previše opterećivati s tim jer se često dešava da je to samo manjak nesigurnosti u sebe i ništa više. Na kraju krajeva nije kraj svijeta ako izađete i na drugi ispitni rok.

Sanjati da vam curi krv iz nosa je veoma čest san koji ukazuje na slabo duhovno stanje osobe koja ga sanja.

Vidjeti da vam curi krv iz uha u snu

Ako sanjate da vam curi krv iz uha to implicira da ćete čuti neku tužnu vijest. Obično su to sljedeće vijesti:

  • Dobićete otkaz na poslu zbog vaše nemarnosti i lijenosti. Vaš šef to više neće moći ignorisati zbog čega će preduzeti krajnje mjere protiv vas. Takođe, moguće je da ćete zaspati na poslu zbog čega ćete biti kažnjeni umanjenjem plate.
  • Neko od vaše rodbine će doživjeti saobraćajnu nesreću u kojoj će ipak proći bez i jedne ogrebotine.
  • Prekinućete ljubavnu vezu ili ćete se razvesti od trenutnog partnera zbog nesuglasica koje su vas umarale već duže vrijeme.

Vidjeti čovjeka da krvari u snu

Ukoliko sanjate čovjeka koji krvari to znači da je vrijeme da se okrenete ka ispunjenju nekih vaših davno zaboravljenih snova. Ne ustručavajte se u osvajanju nekih, vama trenutno neosvojivih, izazova iako se možda osjećate slabo i bez snage da se pokrenete. Sve što treba jeste da napravite taj prvi početni korak i sve će vam se činiti lakše. Početak je uvijek najteži.

Sanjati da ste ispljunuli krv

Snovi u kojima pljujete krv znače da vas je neko nekako iznevjerio . Moguće je da vam je neko od prijatelja obećao neku pomoć u smislu poboljšanja na poslovnom nivou ili ako ste bili u nekoj finansijskoj nevolji. Iako vas nije ispoštovao ili ispoštovala, ne brine vas mnogo jer ste odavno samostalna osoba ali vas je ipak povredilo to. Svako ima neku svoju granicu do koje je spreman ići, a na vama je da odredite njen kraj.

Vidjeti da neko daje krv u snu

Ukoliko sanjate da neko daje krv to implicira da Vi i samo Vi morate postati kontrolor svog života. Možda je došlo vrijeme da uzmete „kormilo“ u svoje ruke i da počnete preuzimati inicijativu u svoje ruke. Ako vam neka banalna stvar smeta u životu, preokrenite ju u svoju korist. Samo tako ćete moći da upoznate osjećaj samokontrole.

Ovakvi snovi će aktivirati osjećaje za koje niste bili ni svjesni da „čuče“ u vama.

Sanjati kako vi dajete krv u snu

Ako sanjate da vi dajete krv to znači da iz grešaka iz prošlosti niste ništa naučili. Vaša tvrdoglavost će vam kad tada narušiti ugled i reputaciju. Niste svjesni vaših grešaka i ne možete sebi dokazati da bi trebali nastupati drugačije. Mislite da su vaši stavovi korektni ali ne marite za tuđe osjećaje i za tuđa mišljenja. Ne ustručavate se ići do krajnjih granica.

Vidjeti krvavu vjenčanicu u snu

Ako ugledate krvavu vjenčanicu u snu to znači da se više ne smijete uplitati u tuđi problem. Vjerovatno ste prekardašili sa savjetima i „prijateljskim uslugama“. Potrebno vam je da porazgovarate sami sa sobom i da prvenstveno riješite taj problem. Ako ipak dajete nekom nekakav savjet, pokušajte to učiniti trezvene glave.

Snovi u kojima sanjate krvavu vjenčanicu iziskuju od osobe koja ih sanja ono najteže i najiskrenije. Preispitajte svoje načine savjetovanja i ne dopustite da ispadnete „budala“.

Snovi o krvavim rukama

Simbolika snova u kojima sanjate krvave ruke je u tome što takvi snovi znače vašu iskrenost i požrtvovanje prema partneru. Vi ste veoma sažaljiva i jaka osoba kojoj se svi obraćaju za pomoć u vidu savjeta i slično. Moguće je da vas je vaš partner nekada upitao za savjet ili finansijsku pomoć, iako još u tome trenutku niste bili u dubokoj emotivnoj vezi.

Strpljenje vam na kraju nije velika vrlina jer vam se mnogo toga nakupilo kroz život i ne želite određene osjećaje više da osjećate. Ukazaće vam se prilika za novim vjerovanjem u ljubav.

Sanjati da vam curi krv iz rane

Ako sanjate da vam curi krv iz rane to znači da ipak prelazite preko nekih stvari zbog kojih ste se spominjali u društvu često. Možda ste voljeli da ludujete do krajnjih granica kada ste bili mladi pa vam se to odražavalo kao nekakav lični pečat u budućnosti. Možete smanjiti vaš egocentrični stav da bi drugima priuštili ljepši provod u vašem društvu. Sve što trebate je da se udostojite priznati vaše pogreške iz prošlosti pa će vas i drugi početi poštovati onako kako očekujete.

Vidjeti menstrualnu krv u snu

Ukoliko sanjate menstrualnu krv u snu, to implicira na vaš stav prema životu, uopšte. Prošli ste „sito i rešeto“. Možda vas je neko savjetovao da krenete nekim putem za koji ste vi tada smatrali da je pogrešan za vas.

Sanjate o ispunjenju vaših snova iako ne smatrate da ste ih zaslužili. Slušajte svoje „Ja“ i pokušajte se osamostaliti u svakom pogledu. Izgradite svoj život kako vama paše.

Sanjati da vi imate menstruaciju

Ako sanjate da vi imate menstruaciju to znači da ćete dobiti nekakvu informaciju o nekoj osobi koja vam smeta već duže vrijeme. Moguće da ste se zakačili sa neki kolegom ili koleginicom na poslu pa ćete imati nekakav podatak o njoj ili njemu zbog kog ćete biti u prednosti. Zauzmite oštar stav i dajte sve od sebe da pobijedite u toj raspravi.

Sanjati da neko drugi ima menstruaciju

Ako vidite u snu da neko drugi ima menstruaciju to znači da trebate obaviti ozbiljan razgovor sa bliskom osobom. Moguće je da vam se partner osjeća nesigurnim u vašoj vezi zbog nekih vaših čudnih postupanja u društvu.

Postupajte prema drugima kao što i oni postupaju prema vama.

Snovi u kojima pijete krv iz čaše

Ukoliko sanjate snove u kojima pijete krv iz čaše, takvi snovi imaju više značenja kao npr.:

  • Ako sanjate da pijete krv iz čaše dok vas gleda neko to znači da ste spremi da prevaziđete nekakve prepreke za koje do sad niste mislili da ste spremni.
  • Ako sanjate da pijete krv iz napukle čaše to znači da bi trebali povesti računa o vašem partneru. Iako ste sigurni u vaš odnos, ipak vas muči nekakva sumnja u istog ili istu.
  • Ako sanjate da ispijate krv iz čaše naiskap to znači da će vam se otvoriti nekakva nova vrata za ostvarenje vaših ideja.