Značenje i smisao snova u kojima se ljubite

Kada pomislite na ljubljenje, šta vam prvo pada na pamet? Sreća, užitak, strast, toplina? Možda ipak tuga, gađenje, stres ili nesigurnost? Malo je onih koji poljupce posmatraju u lošem smislu, ali ih ipak ima.

Iskrena ljubav predstavlja nešto sveto i neprocjenjivo. Takvi osjećaji su često neponovljivi i veoma unikatni. Vodimo se sa izrekom da ljubav pobjeđuje sve, a to i jeste tako. Ali šta ako je vaša ljubav „lažna“ pa vam i poljupci s vremenom postanu „lažni?? Svakako da postoji i ta strana. Na ova pitanja i mnoga druga ćemo vam pokušati odgovoriti kroz tumačenje snova.

Svaki san ima neko značenje, bilo da je to veliko ili malo. Uvijek je tu. Ljubljenje je od davnina predstavljalo veliku bliskost između dvije ili više osoba. Na primjer, ljubiti u ruku odaje poštovanje drugoj osobi, u obraz – znak prijateljstva, u usne – strast, ljubav i požudu itd.

Važno je da se ne stidite ovakvih snova jer vam oni pokušavaju reći ono što vi već mislite ili znate. Mi ćemo vam to pokušati dočarati našim tumačenjem kroz sljedeće primjere.

Sanjati da se ljubite s nekim

Snovi u kojima se ljubite s nekim ukazuju na vašu ljubav i vjernost prema emotivnom partneru. Spremni ste na sve kako bi ste i dalje bili srećni u vezi. Pokušavate svaki trenutak da provedete sa partnerom što vam zna ometati koncentraciju dok ste na poslu. Razumljivo je da ljubav zna pomutiti mozak ali se morate naučiti kontrolisati.

Ne brinite se previše ako vam partner ne odgovori na poruku ili poziv u roku od pet minuta. Možda je odlučio malo da odspava ili je otišao u šetnju, a telefon ostavio kući. Nema potrebe za takvim stvarima.

Sanjati da neko ljubi vas

Ako sanjate da vas neko ljubi to znači da ne treba da brinete previše o greškama koje ste učinili ranije nego se potrudite da vas iste učine mudrijom i pametnijom osobom. Svaka greška koju ste napravili označava vaš trenutak slabosti. Pomno ih analizirajte i predstavite ih sebi kao nešto što će vas učiniti jačim i spretnijim u donošenju budućih odluka. Definitivno je istina da se na greškama uči tako da ni vaše neće biti izuzetak.

Ljubiti se sa osobom istog pola

Sanjati da se ljubite sa osobom istog pola predstavlja vašu brigu prema drugim osobama. Nije vam bitna nacionalnost, boja kože, socijalni status niti starost. Odgojeni ste na takav način što ukazuje na vašu veličinu i dobrotu. Svaki čovjek zaslužuje pažnju i ljubav koju vi pokušavate prenijeti na sve.

Vjerujete da je smisao života upravo u pomaganju drugima koji su trenutno izgubljeni u ovom svijetu. Neko nije imao sreće kao i vi, da u odrastanju ima sve što mu je potrebno i to je jedna od stvari zašto se osjećate dužni da pridodate svemu tome onoliko koliko ste u mogućnosti.

Vidjeti partnera da se ljubi sa nekim

Ukoliko u snu vidite partnera da se ljubi sa nekim to znači da bi ste uskoro mogli propustiti neku veoma važnu priliku. Moguće da zbog radnog vremena nećete biti u mogućnosti prisustvovati rođendanu svog dijeteta što će rastužiti mališana i zbog čega ćete se početi preispitivati da li je taj posao uopšte vrijedan ičega. Možda ćete ipak biti u dilemi da li da pristanete ili ne na neku ponudu koju vam je dao partner u čiju realnost nećete biti sigurni što može dovesti do velikih nesuglasica između vas dvoje.

Vidjeti partnera da se ljubi sa osobom istog pola

Ako u snu vidite partnera kako se ljubi sa osobom istog pola to znači da se morate otarasiti budala u svom životu. Iako ste na poslu primorani da provodite vrijeme sa ljudima koji vam ne odgovaraju ni u kom smislu, ovih iz privatnog života se možete lako riješiti. Jednostavno vam ne leže takve osobe i smatrate ih „ovcama“ kojima upravlja ko god stigne. Mnogima od njih je samo bitno otići poslije posla u kafanu i piti do besvjesti ili se potući u kafani da bi se nešto dokazalo, dok ste vi više za varijantu učenja ili čitanja knjiga i vođenja inteligentnijih razgovora što vam je trenutno onemogućeno.

Ljubiti se sa prijateljom

Ako sanjate da se u snu ljubite sa prijateljom to implicira da bi ste konačno trebali postaviti sebi neke ciljeve. Dakle, ako niste srećni sa trenutnim životnim uslovima, pokušajte proučiti i definisati vaš problem ili probleme koji vam neomogućavaju prosperitet. Ako niste sigurni kako da se pokrenete onda kreirajte sebi nekakav manji cilj kao što je na primjer čišćenje kuće ili stana. To bi vam trebalo omogućiti osjećaj postignuća koji će vam pomoći u rješavanju daljnjih prepreka.

Ljubiti se sa prijateljicom

Ukoliko sanjate da se ljubite sa prijateljicom to znači da ćete uskoro imati distrakciju tokom vožnje u javnom prijevozu. Možda će do vas sjediti nemirno dijete koje će vam konstantno odvlačiti pažnju što će vas jako nervirati. Pokušaćete se ponašati mirno i staloženo mada ni sami niste sigurni koliko dugo ćete moći da ostanete takvi.

Ovakvi događaji će vas natjerati da dobro razmislite slijedeći put kada budete htjeli da se vozite javnim prijevozom. Možda je došlo vrijeme za vozački ispit ili za kupovinu novog automobila.

Sanjati da se ljubite sa kolegom ili koleginicom

Ako sanjate da se ljubite sa kolegom ili koleginicom sa posla to znači da će vam se uskoro poboljšati raspoloženje koje je već neko vrijeme jako loše. Dajte sebi oduška tako što ćete sa drugarima ili čak osobama sa posla, otići na piće ili dva. Možda baš tu otkrijete tajnu komunikaciju sa nekom osobom za koju niste ni znali da postoji. Lako je moguće da iz takvih razgovora i događaja nikne novo prijateljstvo ili ljubav. Spontanost je ponekad jako interesantna pojava.

Vidjeti roditelje kako se ljube

Gledati roditelje kako se ljube simboliše tužna sjećanja na osobe koje nisu više sa nama. Možda ste izgubili neku veoma blisku osobu pa se sad borite sa prazninom u sebi koju je stvorio taj nemili događaj. Takve rane veoma teško zacjeljuju i potrebno je dosta vremena da se izliječe. U takvim trenucima je jako bitno nastaviti dalje trezvene glave i pronaći snagu u osobama koje su uvijek bili tu kad su vam trebali.

Ljubiti se sa partnerom

Ako se u snu ljubite sa vašim partnerom to znači da ste vi jedna od rijetkih osoba koja ne poznaje izraz za „odustajanje“. U svačemu dajete svoj maksimum i ne posustajete pred izazovima ma koliko se činili teški.

Predstoji vam jako ugodan period u kome ćete upoznati nekakav svoj novi talenat za koji niste znali da uopšte postoji. Fokusirajte se na usavršavanje istog jer bi vam to mogla biti jako dobra prilika za još nekakav uspjeh.

Ljubiti se sa mužem ili ženom

Sanjati da se ljubite sa bračnim saputnikom simboliše vašu potrebu da živite život punim plućima. Možda mislite kako vas okolina ili posao guši zbog čega razmišljate o selidbi u neko novo okruženje gdje ćete imati mogućnost da krenete sve ispočetka.

Ovakvi snovi vam govore da bi ste se trebali trgnuti i početi donositi odluke od kojih ćete vi imati neku korist. Mislite malo i na sebe i svoje potrebe.

Sanjati da se ljubite sa tuđim mužem ili ženom

Ako se u snu ljubite sa tuđom ženom ili mužem to znači da bi ste trebali povesti računa o vašim izljevima bijesa. Ako ste ranije imali običaj praviti scene u društvu zbog kojih ste postali nepoželjni kod tih osoba, znajte da je došlo vrijeme za promjene. Vaše promjene.

Ne dozvolite da vam sitnice kvare atmosferu jer u većini slučajeva one nisu bitne. Pokušajte odoljeti prkosu jer ćete u suprotnom postati „socijalna skitnica“.

Ljubiti se sa životinjom

Snovi u kojima se ljubite sa životinjama se tumače na više načina koje ćemo vam predstaviti u tekstu dole:

  • Sanjati da se ljubite sa psom znači da ćete imati velik okršaj sa prijateljom koji će vas izdati na nekakav način. Više o snovima sa psom možete pronaći ovdje.
  • Snovi u kojima se ljubite sa zecom označavaju vaš prijateljski odnos sa kolegom sa posla. Pokazalo se više puta da je to prijateljstvo ispunjeno s poštovanjem i s vjernošću.
  • Gledati kako se ljubite sa ribom znači da bi ste se trebali riješiti loših navika koje su vam se uvukle duboko u misli i bez kojih mislite da ne možete funkcionisati.
  • Sanjati da se ljubite sa mačkom označava vaš neispunjen san iz mlađih dana za kojim žalite i dan danas. Nikad nije kasno, pa tako ni za njegovo ispunjenje.
  • Sanjati kako se ljubite sa kravom znači da ćete primiti jako srećnu vijest od vašeg šefa. Moguće je da mu ili joj se svidio vaš prijedlog o poboljšanju poslovanja firme što će vam se pokazati na sljedećoj plati.

Ljubiti se u krevetu

Ako sanjate da se ljubite u krevetu to ima dva značenja, a to su:

  • Ako se ljubite sa emotivnim partnerom očekujte potpuno neočekivan priliv novca. Moguće je da ste uspješno odigrali igre na sreću zbog čega ćete se osjećati veoma srećno i zadovoljno.
  • Ukoliko se u krevetu ljubite sa mužem ili ženom pripazite na vaš jezik. Ne tračajte bliske osobe jer bi vam takav način mogao pokvariti odnos sa njima.

Sanjati da se ljubite u parku

Ako se ljubite u parku to znači da se osjećate neprihvaćeno i neshvaćeno. Imate osjećaj kao da su sve oči uprte u vas kad god napravite nekakvu grešku ili pogrešan potez. Možda preuveličavate, ali isto tako je moguće da ste jednostavno tip osobe na koju svako obraća pažnju. Ta pažnja vam ne prija i moguće je da je baš ona razlog vaše nesigurnosti i „smotanosti“.

Snovi o strastvenim poljupcima

Sanjati strastvene poljupce znači da očekujete jako velik gest od strane vašeg partnera ili bračnog saputnika. Možda vas je partner odlučio zaprositi ili vas je muž ili žena odlučio/la iznenaditi večerom u nekom skupom restoranu ili čak nekim ljetovanjem u neku daleku zemlju.

U zadnje vrijeme krivo shvatate vašeg partnera što može dovesti to manjih nesuglasica u vašoj vezi. Takve stvari se svima dešavaju i ne bi ste trebali davati mnogo pažnje tome.

Sanjati da se ljubite sa poznatom osobom

Ako vidite sebe kako se ljubite sa nekom poznatom osobom, moguće je da ćete uskoro biti pohvaljeni na poslu što bi vam moglo donijeti dodatni novčani prihod. Smatrate se stručnjakom u svom polju što se veoma dobro odražava na vaš poslovni svijet. Uživate poštovanje kolega i vi ste jedan od rijetkih kojima odlazak na posao, pogotovo ponedjeljkom, ne predstavlja ama baš nikakav problem.