Mobilni telefon – Šta znači sanjati mobilni telefon?

Mobilni telefoni u snovima obično predstavljaju uspone i padove pojedinca, a nerijetko i osoba iz okruženja.

Sanjati mobilni telefon

Kada sanjate mobilni telefon (mobitel), to obično znači da očekujete vrlo važan poslovni telefonski poziv. Šanse za unaprjeđenje  su vam porasle zbog problema koji ste uspješno riješili prije par dana na poslu.

Vjerujete svojim instinktima iako vam se čini da su određene prepreke nepobjedive. Ogromna podrška prijatelja vam mnogo pomaže i veoma mnogo znači.

San o polupanom mobilnom telefonu

Snovi o polupanim mobilnim telefonima (mobiteli) obično predstavljaju promjenu životnih prioriteta kojima ste se do sad vodili. Trpite mnoge stresove zbog bolje budućnosti.

Ne očekujte da vam drugi kroje put. Sami ste za to zaslužni. Ovakvi snovi često označavaju prekretnicu u životu i privremeno vas vode dalje kroz život.

Snovi o pokvarenom mobilnom telefonu

Sanjati pokvaren mobilni telefon je veoma specifičan san. Taj san vas upozorava na izdaju. Tu izdaju vam obično sprema neko od sljedećih osoba:

 • bračni saputnik,
 • najbolji prijatelj,
 • najbolji kolega sa posla,
 • najbolji komšija,
 • nerijetko i kum ili kuma.

Ne radujete se previše godišnjem odmoru jer ste svjesni da se opet vraćate na isto radno mjesto.

Sanjati da ste izgubili mobilni telefon

Kada sanjate da ste izgubili mobilni telefon, to znači da ćete u bliskoj budućnosti biti primorani da sakupite veću svotu novca. Žrtvovaćete se finansijski  za svoju porodicu. Prijatelji vam pomažu koliko mogu i to vam je dovoljno da vas održi psihički jakim u teškim periodima života.

Sanjati da je neko izgubio mobilni telefon

Kada sanjate da je neko drugi izgubio mobilni telefon, to u većini slučajeva znači da će vam se uskoro u život uplesti neka nepoznata osoba. Možda to bude nova ljubav, novi prijatelj, neprijatelj, poslovni partner i slično.

Svjesni ste da morate postupiti oprezno i polako. Ne trčite pred rudu nego prvo dobro razmislite prije nego što donesete bilo kakav zaključak ili odluku.

Sanjati da ste kupili novi mobilni telefon

Kada sanjate da ste kupili novi mobilni telefon, to znači da vas očekuje nekakvo prijatno materijalno iznenađenje koje će vas mnogo obradovati. Neki od primjera šta možete očekivati su:

 • osvojili ste nagradno putovanje na neko egzotično mjesto,
 • dobićete povišicu na poslu,
 • dobićete posao za kojim žudite već neko vrijeme,
 • osvojićete nekakav dobitak u igrama na sreću,
 • dobićete skupocjen poklon od osobe koja vas veoma cijeni i slično.

Iskreni ste prema sebi i drugima i to svi vide i zbog tog vas poštuju više. Ne opterećujte svoje misli nebitnim stvarima.

San o ispražnjenom mobilnom telefonu

Ako sanjate san o mobilnom telefonu koji se ispraznio, to znači da vam je uveliko potreban odmor od svega. Prvenstveno od posla i radnog okruženja. Vrijeme je da spakujete svoje kofere i da odete na nekakav put gdje ćete se moći odmoriti i napuniti baterije.

To može biti odlazak na ljetovanje na more, odlazak na skijanje, odlazak na vikendicu i slično. Poenta svega ovog je da vi odlučite gdje, kako i sa kim ćete da idete. Po povratku sa odmora dobićete  nove poslovne prilike i desiće vam se neke pozitivne promjene.

Sanjati da je vaš mobilni telefon ukraden

Ako sanjate da je vaš mobilni telefon ukraden, to znači da žalite za propuštenim prilikama u životu. Svjesni ste da morate krenuti dalje i da se stvari iz prošlosti ne mogu mijenjati. Ali ste takodje i svjesni da se na greškama može itekako naučiti i da na osnovu njih krojite svoju bolju i blistaviju budućnost.

Snovi o ukradenom mobilnom telefonu često podstiču osobe da krenu naprijed ka ostvarenju svojih ciljeva i prevazilaženju prepreka koje su se do nedavno činile nemoguće za pobijediti.

Sanjati da je tuđi mobilni telefon ukraden

Kada sanjate da je tuđi mobilni telefon ukraden, to znači da neka osoba iz vašeg okruženja, da li to bio kolega sa posla, brat, sestra, prijatelj, rođak, kum, traži od vas nekakvu podršku. Vi ste toj osobi veliki oslonac. Potrudićete se da joj/mu izađete u susret kad god je to potrebno. Inače ste veoma zahvalnog i srećnog duha pa vam zbog tog i nije teško pomoći bilo kome u nevolji. Sva vaša djela će biti itekako zapažena i sve će vam se na dobro vratiti.

Sanjati da je baterija u vašem mobilnom telefonu eksplodirala

Ako sanjate da je eksplodirala baterija u vašem mobilnom telefonu, to znači da morate promijeniti sredinu u kojoj živite i morate promijeniti društvo sa kojim se najčešće družite. Svjesni ste da u mjestu u kome živite ne vidite nikakvu perspektivu. Što za boljim radnim mjestom, što za ispoljavanjem vaših kreativnih osobina. Vrijeme je da se okrene novi list u životu.

Ovakvi snovi su najučinkovitiji za dalji životni progres neke osobe.

Sanjati da je nekom eksplodirala baterija u mobilnom telefonu

Kada sanjate da je nekom eksplodirala baterija u mobilnom telefonu, to znači da osobe na poslu kojima ste svakodnevno okruženi misle o vama negativno. To može biti da im dosađujete istim anegdotama svaki dan, možda ste nekad od svojih radnih kolega posudili određenu svotu novca pa ste zaboravili vratiti ili niste imali dovoljno da vratite pa vas je bila sramota reći to, možda ste jedan od onih kolega sa posla koji sve prenose šefu.

Na poslu vam neće cvjetati ruže dok god ne popričate sa kolegama i dok god ne pokušate stati na kraju tom problemu.

Sanjati da je vaš mobilni telefon pao u pivo

Kada sanjate da vam je mobilni telefon pao u pivo, to znači uspjeh na ljubavnom planu. Ako ste u dugogodišnjoj vezi lako je moguće da će vas partner obradovati sa nekakvim prelijepim gestom.

Ako ste zaručeni velika je vjerovatnoća da će se osloboditi datum koga ste prvobitno htjeli da se vjenčate. I bend koji ste zahtijevali da vam svira i pjeva, će vam biti na raspolaganju tada.

Ako ste već u braku onda očekujte jako srećne vijesti. Kupite krevetac, mnogo dječijih pelena, siperčiće i mnogo kafe jer vas očekuje maraton neprospavanih noći.

Sanjati da je nečiji mobilni telefon pao u pivo

Kada sanjate da je nečiji mobilni telefon pa u pivo, to znači da ćete otići na nezaboravno putovanje sa svoji prijateljima. Srećni ste jer vam je potrebna avantura. Pripremate se psihički za predstojeće putovanje. Svjesni ste da morate pozavršavati poslove koje ste započeli prije nego što se otisnete u avanturu života.

Sanjati da se vaš mobilni telefon zapalio

Ako sanjate da se vaš mobilni telefon zapalio, to znači samo jedno. Vama je potrebna strast i ljubav u životu. Potrebna vam je nekakva divlja i uzbudljiva avantura.

Ovakvi snovi se često manifestuju kod osoba zatvorenog tipa. Njima je potrebno da se provedu najbolje što mogu. Neki od primjera tog provoda su:

 • plesanje (đuskanje) u noćnom klubu,
 • adrenalinski sportovi,
 • uključenje u razne sportske aktivnosti ( fudbal, košarka, ragbi, snowboarding i slično),
 • seksualne aktivnosti.

Sanjati da se nekom zapalio mobilni telefon

Ovakvi snovi se često interpretiraju kao nesuglasice u braku. San u kome se nekom zapalio mobilni telefon znači da ste zaboravili važan događaj u vašem braku. Možda vam je danas godišnjica braka, možda je vašem partneru rođendan ili još nekakav njemu jako važan datum, možda ste zaboravili rezervisati sto u skupocjenom restoranu na koji ste čekali dugo vremena i slično.

Pozabavite se malo partnerom i njegovim/njenim osjećanjima. Svjesni ste da prema toj osobi osjećate samo toplinu, ljubav i strast. Odlučili ste da to ne želite izgubiti ni pod koju cijenu.

San o virusu u vašem mobilnom telefonu

Ako sanjate da ste negdje pokupili virus u vašem mobilnom telefonu, to znači da bi trebali povesti računa o svom zdravlju. To je čist dokaz da vam vaš organizam šalje nekakve signale.

Možda samo trebate promijeniti ishranu ili se natjerati na džogiranje ili možda samo malo više tekućine piti.

San o virusu u tuđem mobilnom telefonu

Ovakvi snovi su dokaz da ste ubijeđeni da ste nekom nešto nažao učinili. Snovi o virusu u tuđem mobilnom telefon vam ukazuju na vaše greške. Možda ste nekom napravili nekakvu smicalicu, možda ste nekog tužakali, možda ste od nekog nešto i ukrali. Grize vas savjest zbog tog ali niste sigurni da li trebate da to priznate jer se plašite posljedica.

U ovakvim snovima često dolazi to borbe izmedju ličnog dobra i zla. Na vama je koja strana će da odnese pobjedu.

Sanjati da ste se javili na vaš mobilni telefon

Ako sanjate da ste se javili na vaš mobilni telefon, to znači da će vas neko od rodbine pozvati na neko veselje. Radosni ste zbog tog i ne možete dočekati da odete kod njih. Ističete se i stasom i glasom, što na ostale prisutne oko vas ostavlja jako upečatljivu sliku o vama. U pozitivnom smislu. Pokušavate unaprijediti svoje znanje tako što upijate sve što ostali pričaju.

Sanjati da se niste javili na vaš mobilni telefon

Ukoliko sanjate da se niste javili na vaš mobilni telefon, to znači da ćete propustiti važnu priliku u životu. Vaša lijenost i manjak samodiscipline dolazi na naplatu. Strpite se i počnite sve ispočetka.

Najbolji su padali pa su se ponovo dizali.

Snovi o letećim mobilnim telefonima

Ako sanjate leteće mobilne telefone, to obično znači da ne kontrolišete više tok svog života. Možda vam posao oduzima previše dragocjenog vremena, ili vam se čini kako sve pada u vodu i ne vidite izlaz. Željeli biste se odreći svega što je materijalno i osamiti se negdje na nekakvom pustom ostrvu gdje ćete moći slobodno da živite i uživate.

Ovakvi snovi govore o prijeko potrebnim promjenama u životu pojedinca.