Polisa privatnosti

Prikupljanje informacija

Svaki računar priključen na Internet dobija IP adresu. Kada posjetioc zatraži neku stranicu web sajta www.sanjati.net, naši web serveri automatski pokupe i slijedeće podatke o vama:

  • IP adresu
  • brzinu internet konekcije
  • verziju browsera
  • verziju operativnog sistema
  • dubinu boja ekrana
  • rezoluciju ekrana
  • web stranicu sa koje ste upućeni na našu stranicu

Ove informacije koristimo za prikupljane podataka o ukupnom prometu, za statistiku i optimizaciju sajta, te da istražimo moguće zloupotrebe stranice www.sanjati.net.

Ne prikupljamo i ne vrijednujemo ove podatke za određene pojedince. Znači pomoću njih vas ne možemo identifikovati.

Naši serveri ne bilježe automatski e-mail adrese naših posjetilaca.

Naš sajt koristi i Ezoic analitiku, šta Ezoic prati možete pogledati na ovom linku.

Kolačići (Cookies)

Pored gore navedene statistike koristimo i kolačiće da pratimo ponašanje korisnika na sajtu. Kolačić je dio podataka koji se šalju na vaš internet browser od strane naše stranice i koji se skladište na hard disk vašeg računara. Kolačić ne može pročitati podatke sa hard diska vašeg računara ili pročitati druge kolačiće koji su stigli sa drugih web sajtova. Kolačići ne štete vašem sistemu.

Mi koristimo kolačiće da bi identifikovali koje djelove web sajta koristite i na koji način, tako da su prilikom slijedeće posjete ove stranice brže dostupne. Možete izabrati da li da prihvatite kolačiće podešavanjem vašeg Internet pretraživača.

Možete podesiti vaš Internet pretraživač da odbije sve kolačiće, ili da vam pokaže kada vam se šalju kolačići. Ako izaberete da ne prihvatite kolačiće, naša stranica neće funkcionisati kako treba i neke mogućnosti neće biti dostupne.

Anti SPAM politika

Mi podržavamo poslovnu politiku bez SPAM-a. Sajt www.sanjati.net ne bilježi email adrese posjetioca i samim tim vam neće slati e-mail koji ne želite da primite.

Čuvanje prikupljenih podataka

Podatke i logove pristupa našem sajtu čuvamo 1 godinu.

Otkrivanje prikupljenih podataka

Sajt Sanjati.net će otkriti vaše lične podatke i/ili IP adresu ako to zahtjeva zakon ili u uvjerenju iz dobre volje da je takav postupak neophodan radi: saradnje na istrazi o nezakonitim aktivnostima po ukazu zakona u slučaju vaše zloupotrebe ove stranice zaštite i odbrane vlasničkih i autorskih prava sajta www.sanjati.net zaštite posjetilaca našeg sajta, te njihove imovine po želji ili naredbi samog korisnika.

Sanjati.net koristi razumne mjere opreza da bi sačuvao vaše lične informacije i njihovu sigurnost. Sanjati.net zadržava pravo da prebaci sve ove informacije u slučaju zahtjeva nadležnih i nadređenih organa.

Takođe, nismo odgovorni za narušavanje sigurnosti ili postupke trećih lica koja dobijaju informacije. Nismo odgovorni za polise privatnosti trećih lica ili o tome kako postupaju sa informacijama o njihovim korisnicima. Vaši podaci ostavljeni bilo gdje na ovoj stranici neće biti prodani ili iznajmljeni trećim licima.

Sanjati.net ne djeli individualne lične podatke koje nam dostavite sa trećim licima čiji linkovi se nalaze na našoj stranici, izuzev ako to nije drugačije određeno u ovoj polisi. Sanjati.net deli samo uopštene podatke sa trećim licima (npr. broj posjetioca našeg web sajta).

Molimo vas da provjerite na linkovanim sajtovima kakva je njihova politika privatnosti. Imajte na umu da uvek kada dobrovoljno izložite vaše lične podatke preko Interneta – naprimjer preko e-mail-a, foruma ili na neki drugi način – te informacije mogu biti prikupljene i korištene od strane drugih.

Ukratko, ako vaše informacije izložite preko Interneta one su dostupne javnosti, i možete primiti ne željene poruke od drugih lica. Na kraju, vi ste lično odgovorni za održavanje tajnosti vaših ličnih informacija. Molimo vas budite pažljivi i odgovorni kada ste na Internetu.

Informacije o sigurnosti na Internetu

Stranica sanjati.net može da sadrži linkove ka spoljnim web sajtovima (web sajtovi trećih lica nad kojima nemamo kontrolu).  Naš sajt takođe može da sadrži oglase (reklame) trećih lica i naš sajt nije odgovoran za njihove postupke u vezi privatnosti ili sadržaj njihovih web sajtova ili oglasa. Detaljnije o ovome u uslovima korištenja.

Pristanak na polisu privatnosti

Vaš pristanak na ovu polisu i pravila Korištenjem usluga www.sanjati.net, pristajete na prikupljanje i upotrebu informacija od strane ovog sajta, kao što je iznjeto u ovoj polisi i pravilima korištenja. Ako odlučimo da izmjenimo polisu privatnosti, unjećemo izmjene u ovaj dokument tako da ste uvek svjesni o informacijama koje prikupljamo, kako ih koristimo, i pod kojim okolnostima ih otkrivamo.

Ako imate pitanja u vezi ove polise privatnosti, slobodno nas kontaktirajte putem kontakt stranice i tamo navedenog e-maila.