Svadba ili vjenčanje – Sanovnik o svadbi ili vjenčanju

Snovi o svadbama ili vjenčanjima se obično tumače kao napredak, dobitak, sreća, ali isto tako mogu predstavljati ljubomoru, smrt, kajanje, nesreću i slično. Ukoliko ste u skorijoj prošlosti prisustvovali nekom vjenčanju onda se ovi snovi ne tumače jer su oni uzrok tog događaja.

Sanjati svoju svadbu ili vjenčanje

Sanjati svoju svadbu ili vjenčanje obično znaci da vam slijedi jako ugodno iznenađenje od strane vašeg ljubavnog partnera. Ako ste u jako dugoj emotivnoj vezi sa istim, očekujte poziv na neko daleko romantično putovanje na kojem bi se moglo svašta desiti i kog ćete se uvijek rado sjećati sa osmijehom na licu.

Ako ste ipak u kraćoj emotivnoj vezi onda je moguće da ste još nesigurni u vezi iste. Potrebno je još vremena i zajedničkih trenutaka da bi mogli iskreno razmisliti da li tu postoji neka vrijednost.

Sanjati bratovu svadbu

Ukoliko sanjate bratovu svadbu to implicira na to da vam neko od uze rodbine očekuje prinovu iako tu vijest drži u tajnosti. Bićete ugodno iznenađeni. Ako se u tim snovima dešavaju nekakve ružne stvari onda ona imaju potpuno drugačije značenje. Očekujte jako ružan i tužan događaj. Moguće je da će vam se neko jako drag razboljeti ili da će vas uzdrmati nekakva ružna vijest.

Sanjati sestrino vjenčanje

Snovi o sestrinom vjenčanju imaju jako interesantno značenje.

  • Ako vam se mlađa sestra vjenčava to znaci da ćete dobiti jako mudar savjet od starije osobe za koju smatrate da je veoma iskusna i inteligentna. Vjerujete da će vam taj savjet pomoći da prevaziđete neke svoje probleme koji su vas kopkali u zadnje vrijeme.
  • Ako vam se starija sestra vjenčava to implicira na to da će vas mnoge radne kolege ispitivati o nekom skorašnjem događaju dok ste pijančili sa društvom.
  • Ako vam se vjenčava sestra bliznakinja, to znaci da bi ste mogli uskoro dobiti novog cimera ili komšiju. Ne tračajte mnogo i neka vam jezik ne bude brzi od pameti.

Snovi o pravoslavnom vjenčanju

Snovi o pravoslavnoj svadbi simbolizuju vaša shvatanja u vezi vaše budućnosti. Nikada se niste sramili nekih vaših postupaka u prošlosti za koje ste smatrali da su ispravni. Isto tako ne bojite se nikom reci šta vam je na umu. Ukratko, nemate dlake na jeziku. Svjesni ste vaših ciljeva i ne dozvoljavate da vam ista stane na put do ostvarenja istih.

Snovi o katoličkom vjenčanju

Sanjati katoličku svadbu obično predstavlja oduzimanje nečeg veoma dragog ali na kraju ipak neku vrstu dobitka. Moguće je da će vam, zbog saobraćajnog prekršaja, zaplijeniti stari automobil za kog vas vezu jako drage uspomene iz prošlosti ali ćete na poklon od nekog bogatog prijatelja dobiti noviji, brzi i luksuzniji automobil sa kojim ćete veoma brzo zaboraviti na starudiju koja vam je oduzeta.

Sanjati islamsko vjenčanje

Snovi u kojima sanjate islamsku svadbu govore o tome da ćete pronaći uskoro novi izvor prihoda. Moguće je da ste već planirali ili ćete smisliti način za privatni biznis i ujedno s tim ćete imati veći prihod sto će vam omogućiti lijepši i ugodniji život.

Ne razočaravajte se zbog nekih propalih pokušaja da ostvarite sebi i svojoj porodici bolje sutra. Na greškama se uši. Bolje i uspješnije prilike će se stvoriti kad tad.

Sanjati da svirate na svadbi

Ukoliko sanjate da ste svirač na svadbi to znaci da ćete na nekakav spontan način zaraditi novac. To uopšte ne mora biti velika svota novca ali će vas veoma obradovati i daće vam mogućnost da priuštite sebi nešto sto ste željeli već duže vrijeme.

Pokušajte unaprijediti svoje znanje i iskustvo u nekim sferama života u kojima mislite da bi trebali i za koje ste sigurni da će vam u buduće trebati.

Sanjati da ste kum ili kuma na vjenčanju

Simbolika vašeg kumovanja na svadbi u snovima predstavlja vaše preispitivanje u vezi prijateljstva sa nekom osobom. Možda ste nekad imali konflikt ili nekakvu manju prepirku sa tom osobom pa ste sad u dilemi da li takvo drugarstvo vrijedi održati ili ne. Moguće je da će jedan iskren i dug razgovor sa istom da vam otvori oči i pomogne u odluci.

Sanjati da ste se napili na nekoj svadbi

Ako sanjate da ste se napili na nekom vjenčanju to znaci da bi trebali povesti računa o vašem zdravlju. Moguće je da ste pušač i da ste svjesni smetnji koje vam cigarete donose ali ste se previše navukli na njih pa vam je veoma teško da prestanete pušiti.

Ne uzimajte sve savjete zdravo za gotovo nego dobro razmislite o posljedicama koje bi vam isti mogli donijeti.

Sanjati da ste se napili na vašem vjenčanju

Ovakvi snovi se uglavnom tumače kao vaše lično preispitivanje u vezi nekih važnih odluka koje ste donijeli u skorije vrijeme. Možda vas je partner zaprosio na šta ste vi mahinalno dali potvrdan odgovor iako još niste bili sigurni da li stvarno to želite. Najbolje bi bilo da sjednete i iskreno popričate sa partnerom da ne bi poslije morali ispravljati krive Drine i slično.

Snovi o odgođenoj svadbi

Ako sanjate snove o odgođenoj svadbi, oni imaju vise značenja. Moguće je da:

  • Ako je svadba odgođena zbog smrtnog slučaja u porodici to znači da još patite za nekom neuzvraćenom ljubavi iz mlađih dana.
  • Ako je svadba odgođena zbog bjekstva mlade, onda to znači da bi mogli ponovo preispitati vaš odnos sa partnerom. Nije sve kako se čini i ne shvatajte svako obećanje koje vam je dato zdravo za gotovo
  • Ako je svadba odgođena zbog bjekstva mladoženje to znači da ćete shvatiti kako se povjerenje ne uzvrati svaki put. Bićete jako razočarani nečijom odlukom koja će se ticati vas i vašeg odnosa sa istim ili istom.

Snovi o krvavoj svadbi

Ako sanjate snove o svadbi na kojoj se desilo ubistvo to implicira na ispravnost vaših sumnji prema određenoj osobi. Iako ste dugo sumnjali u namjere te osobe, njene odluke u zadnje vrijeme su vam dokazale da ste ipak bili u pravu.

Upoznati ste sa činjenicom da nije sve kako se čini. Zbog tog ste odlučili da budete na oprezu u vezi svega sto čujete i sto vam se kaže. Moguće je da ste zbog postali jako anksiozni i da vas to previše opterećuje.

Značenje snova o vašem vjenčanju sa bivšim partnerom

Ukoliko sanjate snove u kojoj se vi vjenčavate sa bivšim partnerom to znaci da još uvijek gajite posebne osjećaje prema njemu ili njoj. Moguće je da ste trenutno u srećnoj vezi ili čak braku ali vas ti osjećaji čine nervoznim dok ste u blizini svog sadašnjeg emotivnog partnera. Ne znate kako da skupite hrabrosti da mu/joj kazete šta osjećate. Svjesni ste da nećete moći zauvijek živjeti sa tim osjećajima u sebi.

Sanjati svadbu vaših roditelja

Ako sanjate vjenčanje vaših roditelja, to znaci da bi ste mogli posvetiti vise vremena sa njima. Moguće je da vam posao ili velika razdaljina ometa fizički kontakt sa njima ali ćete pokušati pronaći način da ga ostvarite sto prije.

Ukoliko ste osoba koja nema roditelja (zbog smrti istih) onda se takvi snovi tumače kao zelja da ih još jednom vidite ili zagrlite. Ovakvi snovi su jako emotivni i mogu uticati na osobu koja ih sanja u vidu depresije. U prošlost se ne možete vratiti, ali vjerovanje da vrijeme liječi rane će se pokazati kao istinita činjenica.

Sanjati da ste konobar na svadbi

Snovi u kojima radite kao konobar na nečijoj svadbi znače da bi mogli preusmjeriti pažnju na neko dešavanje iz vašeg života koje ste do sad smatrali nebitnim. Moguće je da ste se sjetili nekog događaja u kojem ste ispali predmet sprdnje, a to tada niste shvatili. Možda će vam se probuditi osjećaj mržnje ili osjećaj za osvetu ali ćete ipak odlučiti da pređete preko toga. To će pokazati da ste sazreli i da se ne vrijedi vraćati u prošlost nego samo gledati pravo, u budućnost.

Sanjati svadbu bez gostiju

Ako sanjate svadbu na kojoj nema niti jednog jedinog gosta to simboliše vašu usamljenost u privatnom životu. Potrebna vam je neka osoba kojoj možete ispričati sve vaše probleme i kojoj možete reci sve sto vam je na umu i sto vas muci. Vjerovatno se nalazite u takvoj sredini u kojoj je to teško postići ali se još držite čvrsto i uspravno. Kad god vidite nekakav ljubavni par ili dva drugara ili drugarice obavije vas osjećaj tuge jer vi nemate tako nešto iako biste to željeli imati vise od ičeg.

Ovakvi snovi o svadbi bez gostiju se interpretiraju kao žudnja osobe koja ih sanja za ljubavlju, ljudskim dodirom i pažnjom uopšte.

Sanjati vaše vjenčanje iz snova

Ukoliko sanjate vaše vjenčanje iz snova to znači da ćete biti potrebni vašem ljubavnom partneru u jako bitnom trenutku. Moguće da će vas on ili ona zamoliti za neku veoma veliku uslugu. Jako će vas pogoditi kada saznate o čemu se radi. Učinićete sve što je u vašoj moći da mu/joj pomognete iako to neće biti nimalo lako.

Osobe koje sanjaju ovakve snove će se upoznati sa drugom stranom sreće, a to je nesreća. Iako su to samo snovi, mnogo istine se krije u njima.

Sanjati partnerovu svadbu

Snovi o partnerovom vjenčanju ukazuju na manjak vašeg samopouzdanja. Možda ste nekad bili predmet ismijavanja u društvu ili ste nabasali na bivšeg partnera u ljubavnom činu sa drugom osobom. Bilo kako bilo, jako vam je teško nastaviti dalje. Vaše srce i vaša duša su prepuni ožiljaka koji veoma teško zacjeljuju. Morate skupiti snage i volje da nastavite i da počnete sebi krojiti srećan i jak život. Ne osvrćite se na prošlost nego gazite junački naprijed.

Snovi o dijetetovoj svadbi

Snovi o dijetetovom vjenčanju simbolišu vašu ustrajnost i čvrstinu karaktera u nečemu što ste naumili uraditi. To može biti bilo šta. Moguće je da ste naumili položiti neki ispit na fakultetu pa sad učite danonoćno da biste uspjeli u tome ili ste možda zaokupljeni nekakvim projektom na poslu pa ostajete do kasne sate da radite samo kako biste bili sigurni da ćete ga uspješno završiti. Uporni ste u dokazivanju samom sebi i to vas često zna dovesti do velike iscrpljenosti.